Diensten 2018-02-11T17:37:58+00:00

U KAN GEBRUIK MAKEN VAN VOLGENDE DIENSTEN:

Iedereen online, dat is ons doel!
Elke zelfstandige zou online vertegenwoordigd moeten zijn.

Hou je de boot nog af omdat het een te complexe wereld voor je is? Dan mis je heel wat (verkoop)kansen.
De wereld verandert dermate snel dat alles toegankelijk wordt. Technologie heeft daar een sterke rol in gespeeld, en dat zal alleen maar toenemen.

Laat jouw (nieuwe) klanten zien waar jij voor staat, wat jij aanbiedt, wat je al gerealiseerd hebt, … maar vooral, zorg dat zij jou kunnen vinden op ” ‘t internet”. Sta hier even bij stil, … heb je zelf ooit al een restaurant online gezocht dat je niet terugvond of waarvan je de contactgegevens niet kon vinden? Wat doe je dan? Je bezoekt een ander restaurant in de buurt. Als zelfstandig ondernemer wil je dit ten allen tijde vermijden. Je wil elke klant aan je binden en dat op lange termijn.

Een website, is dat niet complex? Laat de techniciteit aan onze expert over en ondervind vooral zelf de voordelen.

De mogelijkheden met bijhorende prijzen vind je terug via ‘meer info’. Wil je een vrijblijvende afspraak om jouw online plannen te concretiseren? Maak dan een afspraak met ons.

Richtprijzen
Aanvraag starten

Een logo is “een beeldmerk van een organisatie of merk dat wordt ingezet voor de herkenbaarheid van het merk in communicatie-uitingen. Een logo kan een zuiver grafisch symbool zijn, of bestaan uit tekst die op een onderscheidende manier is opgemaakt, of een combinatie hiervan. Een logo is een belangrijk onderdeel van de huisstijl van een bedrijf, merk of instelling”.

Kies voor kwaliteit en ontwerp op maat. Zo is het niet enkel bruikbaar voor je visitekaartje of website maar ook voor een groot spandoek! Contacteer me voor meer info.

Meer info
Start vrijblijvende aanvraag?

Heb jij soms ook nood aan een computerexpert om jou bij te staan bij IT problemen?

  • Wifi problemen?
  • Netwerkschijf niet meer toegankelijk?
  • Opstartproblemen?
  • Installatieproblemen?
  • PC-onderdelen aan vernieuwing toe?

Neem contact op voor meer info?

Vrijblijvend contact

Emails, een vloek en een zegen tegelijkertijd. Of we nu fan zijn of niet, we kunnen het niet meer wegdenken.
De email is hét communicatiemiddel bij uitstek geworden.
Heb je je ooit al afgevraagd of je wel elke mail ontvangt? Of heb je wel eens gehoord dat jouw emails virussen bevatten?
Als zelfstandige kan je er maar beter voor zorgen dat je mail op punt is en blijft.
Je wil ten allen tijde vermijden dat mails in spam of ongewenste mails terecht komen of dat mails simpelweg geweigerd worden.

Een emailadres is makkelijk zelf aan te maken. Denken we maar aan de hotmail, skynet of gmail, … accounts.
Echter zijn deze mailadressen niet de beste optie wanneer je ondernemer bent.

We begeleiden je graag zodat je verzekerd bent dat mails kwalitatief, veilig en snel verzonden worden.

Vraag een offerte aan

Informeren

Openingsuren, contactinformatie en eventueel enkele foto’s van jouw bedrijf. Leg nadien zeker de link met Google zodat je snel teruggevonden kan worden!

Merk vertegenwoordigen

Met welke waarden heb jij de markt betreden? Wat is de historiek?  Wat zijn jouw key selling points? Al deze zaken spelen een rol bij de aankoopbeslissing van jouw eindklant

Overtuigen

Hoeveel klanten heb jij reeds tevreden gemaakt? Toon dat dan ook online met voorbeelden, foto’s, enz. Voor je volgende prospect betekend dit een wereld van verschil!